Reserveren

Maak een

Reservering

ÉÉnvoudig online reserveren!

TELEFONISCH of ON-LINE RESERVEREN

Online reserveren kunt u direct via de button rechtsonder in uw scherm.

Reserveringen voor gezelschappen van 9 personen of meer kunnen alleen telefonisch gemaakt worden.

Voor telefonisch reserveren, kunt u Woensdag t/m Vrijdag bellen tussen 2pm – 10pm en Zaterdag en Zondag tussen 1pm – 10pm naar het nummer (079) 35182 62, tussen 6 en 8 kunnen wij soms moeilijker bereikbaar zijn door drukte in het restaurant.

Graag verzoeken wij u bij een reservering, eventuele bijzonderheden door te geven, te denken valt aan allergiëen, veganistisch menu, of b.v. de voorkeurslocatie in het restaurant etc.

HEEFT u IETS te VIEREN?

Heeft u iets te vieren? Bijvoorbeeld ter gelegenheid van uw verjaardag, uw jubileum of dat u b.v. 25 jaar getrouwd bent, dan spreken wij graag met u af om de mogelijkheden te bespreken. Wij hebben diverse opties qua menu’s en arrangementen en kunnen gezamenlijk met u kijken welke ruimte van het restaurant het beste geschikt is.

Op basis van het gesprek maken wij dan voor u een passende offerte. Een afspraak kunt u telefonisch met ons maken, door het sturen van een email naar: info@restaurantdewitteraaf.nl of door het contactformulier op deze website in te vullen. In dat geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.