Reserveren

Maak een

Reservering

ÉÉnvoudig online reserveren!

TELEFONISCH of ON-LINE RESERVEREN

U kunt bij ons zowel telefonisch als on-line reserveren. On-line reserveren is mogelijk t/m 12 personen, voor grotere gezelschappen dient u telefonisch contact met ons op te nemen of een mail te sturen naar info@restaurantdewitteraaf.nl met uw vraag en contactgegevens zodat wij telefonisch contact met u kunnen opnemen.

Voor telefonisch reserveren, kunt u Woensdag t/m Vrijdag bellen tussen 4pm – 10pm en Zaterdag en Zondag tussen 1pm – 10pm naar het nummer (079) 35182 62, bij geen gehoor heeft u de mogelijkheid een voicemail achter te laten.
Graag verzoeken wij u bij een reservering, eventuele bijzonderheden door te geven, te denken valt aan allergiëen, veganistisch menu, of b.v. de voorkeurslocatie in het restaurant etc.

HEEFT u IETS te VIEREN?

Heeft u iets te vieren? Bijvoorbeeld ter gelegenheid van uw verjaardag, uw jubileum of dat u b.v. 25 jaar getrouwd bent, dan spreken wij graag met u af om de mogelijkheden te bespreken. Wij hebben diverse opties qua menu’s en arrangementen en kunnen gezamenlijk met u kijken welke ruimte van het restaurant het beste geschikt is.

Op basis van het gesprek maken wij dan voor u een passende offerte. Een afspraak kunt u telefonisch met ons maken, door het sturen van een email naar: info@restaurantdewitteraaf.nl of door het contactformulier op deze website in te vullen. In dat geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.